Demo Tigris app

Frontoffice Training

De training

Bouw aan de ultieme kandidaatbeleving door de frontoffice optimaal in te zetten

Benieuwd hoe je kandidaten als geen ander kunt begeleiden binnen het Tigris platform? Verlies geen enkele kandidaat uit het oog en houd ze altijd up-to-date binnen je talent journeys. Graag nemen we je mee in deze en andere handigheden van de Tigris-frontoffice!

Zorg voor een ultieme kandidaatbeleving met de Tigris frontoffice. Tijdens deze frontoffice training vertellen onze trainers je graag meer over de handigheden voor jobmarketing en recruitment. Zo ontvang je de juiste kennis om een vliegende start te maken met Tigris! Wanneer je deelneemt aan onze training, ontvang je onder andere een kenniscertificaat. Klaar om snel aan de slag te gaan?

Wat kun je verwachten van deze training?

Tijdens deze training nemen we je mee in verschillende onderwerpen binnen de frontoffice. Zo wordt er gekeken naar de opbouw van het menu, het aanmaken van een persoon, zoals een klant, en hoe de lijsten binnen Tigris werken. Ook behandelen de trainers onderwerpen zoals vacatures, activiteiten en matching. Onmisbaar in deze training is de kennis over de talent journeys. Kortom, ben je net begonnen met het gebruik van Tigris? Dan is dit dé training voor jou. Meld je snel aan voor de Tigris-frontoffice training op 11 april 2024.

 

Frontoffice Training

Meld je aan voor onze frontoffice training!

Let op! Deze training is voor beginnende Tigris gebruikers.

Donderdag 11 april 2024 / 10:00 - 12:00
Edisonweg 12a, 2952 AD Alblasserdam

Deze onmisbare kennis wordt je aangeboden door onze ervaren trainers. Door een bijdrage van €200,00 per inschrijving per training kunnen wij de trainingen blijven ontwikkelen. Zo zijn en blijven jullie altijd up-to-date.

De uiterste afmelddatum is 2 weken vóór je training. Voor afmeldingen en afwezigheid na deze periode worden de normale trainingskosten in rekening gebracht.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Meld je snel aan!

Speciaal voor jullie organiseren wij een offline training bij ons op kantoor. Zo krijg je de kans om direct vragen te stellen aan onze trainers! De Tigris frontoffice training wordt afgesloten met een verzorgde lunch.