Frontoffice training

De training

Bouwen aan de ultieme kandidaatbeleving door het optimaal inzetten van de frontoffice

Wanneer jij alle mogelijkheden van de frontoffice beheerst, kun je nog slimmer gaan werken. Je weet bijvoorbeeld als geen ander je kandidaten te begeleiden door het zinvol inzetten van talent journeys. Hierdoor verlies je geen enkele kandidaat uit het oog en houd je ze altijd up-to-date! Samen met jou nemen we de frontoffice door en delen we de mogelijkheden die het platform te bieden heeft!

Laat je organisatie accelereren met de juiste kennis van de Tigris frontoffice. Onze trainers nemen je graag mee in de best practices tijdens de Tigris Frontoffice Training - zo zorg jij voor de ultieme kandidaatbeleving binnen je werkprocessen. Wanneer je deelneemt aan onze training krijg je onder andere een kenniscertificaat. Klaar om supersnel aan de slag te gaan?

Waar gaan we het over hebben?

We gaan het hebben over het werken met lijsten, inplannen van activiteiten en het opzetten van bulk berichten. Samen maken we een kandidaatprofiel aan, gaan we aan de slag met hun talent journeys en maken we hun voorstelprofiel. Benieuwd naar deze onderwerpen en meer? Meld je snel aan voor de Tigris Frontoffice Training op 26 september 2023!

Frontoffice training

Aanmelden voor de training

Dinsdag 26 september 2023 / 10:00 - 12:00

Deze onmisbare kennis wordt je aangeboden door onze ervaren trainers. Door een bijdrage van €200,00 per inschrijving kunnen wij de trainingen blijven ontwikkelen. Zo zijn en blijven jullie altijd up-to-date.

 

De uiterste afmelddatum is 12 september 2023. Voor afmeldingen en afwezigheid na deze periode worden de normale trainingskosten in rekening gebracht.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Meld je snel aan!

Speciaal voor jullie hosten wij een offline training bij ons op kantoor. Zo krijg je de kans om direct vragen te stellen aan onze trainers! De Tigris Frontoffice Training wordt afgesloten met een verzorgde lunch.