Backoffice training

De training

Je backoffice op-en-top geregeld binnen het Tigris-platform

Het is belangrijk dat jouw backofficeprocessen efficiënt zijn ingericht. Hoe beter jij de opties binnen Tigris weet te benutten - hoe makkelijker je werk wordt! We duiken samen in de details van de backoffice, zodat jij straks in no-time al je administratie hebt verwerkt!

Het is hoog tijd om efficiënter te gaan werken. Hoe je dat het beste kan doen, leggen we je uit tijdens onze Tigris Backoffice Training - zo word jij de backoffice expert binnen jouw organisatie. Wanneer je deelneemt aan onze training krijg je onder andere een kenniscertificaat. Klaar voor meer efficiëntie?

Wat gaan we bespreken?

We gaan het hebben over het aanmaken van plaatsingen en contracten en het bepalen van de tarieven. Ook laten we je zien welke onkostensoorten er zijn en waar je rekening mee moet houden. Daarnaast willen we samen kijken naar het onderhouden van Cao's en het regelen van urenregistraties. Meld je snel aan voor de Tigris Backoffice Training op 28 november 2023!

Backoffice training

Aanmelden voor de training

Dinsdag 28 november 2023 / 10:00 - 12:00

Deze onmisbare kennis wordt je aangeboden door onze ervaren trainers. Door een bijdrage van €200,00 per inschrijving kunnen wij de trainingen blijven ontwikkelen. Zo zijn en blijven jullie altijd up-to-date.

 

De uiterste afmelddatum is 14 november 2023. Voor afmeldingen en afwezigheid na deze periode worden de normale trainingskosten in rekening gebracht.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Meld je snel aan!

Speciaal voor jullie hosten wij een offline training bij ons op kantoor. Zo krijg je de kans om direct vragen te stellen aan onze trainers! De Tigris Backoffice Training wordt afgesloten met een verzorgde lunch.