Succesmetingen en een groei in kandidaten!

Succesmetingen uit je data en een groei in kandidaten

Met een groeiend kandidaten tekort, is het belangrijker dan ooit om inzicht te creëren rondom je kandidaten. Zo ga je je marketingbudgetten nog slimmer in kunnen zetten. De data vanuit je front-, mid- en backoffice gaat overzicht geven over je resultaten. En wie kan de waarde hiervan niet beter vertalen dan onze eigen klanten. Daarom geven we graag een platform aan Artiflex en delen we de resultaten die hun al hebben behaald door het inzetten van data!

Buitengewoon inzicht

Graag nemen we je mee in wat en waarom rondom de succesmetingen vanuit je data. Samen kijken we naar de time-to-hire en of LinkedIn, Indeed of Facebook jou de beste kandidaten kan opleveren. Mis geen kansen in de markt! Colin van Goethem en Maikel Neelen vertellen je over de ins en outs op 16 december. Zien we je daar?

Geen formulier te zien hier? Om dit formulier te zien moet je onze cookies accepteren. Klik hier om dit alsnog te doen. Liever geen cookies? Meld je dan aan via ons contacformulier. Wij maken de inschrijving dan voor je rond.