Roadmap Webinar

Waar we naartoe gaan

Graag nemen we jullie mee in de visie die we hebben voor het Tigris platform. Zo weet je wat je van ons kan verwachten in het aankomende half jaar. Welke elementen gaan we uitbouwen en welke integraties kunnen jullie van ons gaan verwachten? Op 12 mei vertellen we je er graag meer over!

We proberen regelmatig met jullie te communiceren over de stappen die we gaan maken. Naast onze nieuwsbrief en social media kanaal, gaan we eens in het half jaar graag wat dieper in op de voortgang. Tijdens deze sessie nemen we jullie graag mee – zo weet je wat je kan verwachten aankomend half jaar én hoe we jouw organisatie meenemen naar het volgende niveau!

Verbetering én vernieuwing

Tijdens deze roadmap webinar gaan we het hebben over de belangrijke onderwerpen. Bijvoorbeeld de verbeteringen die we aan het doorzetten zijn met betrekking tot je communicatie met kandidaten en de verbeteringen rondom automatching. Ook gaan we in op de automatische inschaling: het volledige automatisch aanmaken van een plaatsing, onze cao-ontrafeling, en Caoloon.com. Niet te vergeten – we hopen jullie mee te nemen in onze ontwikkelingen rondom de nieuwe kandidaten app! Zien we jou op 12 mei?

Geen formulier te zien hier? Om dit formulier te zien moet je onze cookies accepteren. Klik hier om dit alsnog te doen. Liever geen cookies? Meld je dan aan via ons contacformulier. Wij maken de inschrijving dan voor je rond.