CM.com & Tigris

Overtref de verwachtingen van de kandidaat door het inzetten van WhatsApp

Tegenwoordig moet alles snel en makkelijk. Dat zorgt ervoor dat de communicatie zo laagdrempelig mogelijk moet plaatsvinden, op het kanaal waar de kandidaat zich bevind: WhatsApp, Facebook, Instagram. Bij Tigris zetten we de behoefte van je kandidaat centraal en daarbij willen we jouw organisatie verder helpen. Om die reden richten we het Tigris platform nog slimmer in op jouw unieke bedrijfsprocessen. Ontdek de oneindige communicatie mogelijkheden door het combineren van de technologie van het platform, met de kracht van CM.com.

Op naar supersnelle communicatie!

Vooruit blijven lopen in de markt terwijl je een vloeiende lijn aan communicatie hebt met je kandidaat - met de combinatie van CM.com en Tigris is niets te veel. Verlaag de drempel om in contact te komen met je kandidaat, zorg voor snelheid met een ultieme kandidaat beleving en zet WhatsApp in op je front-, mid- en back office. Benieuwd hoe dat werkt  - we maken het praktisch! Ben je er ook bij op 22 september?

Geen formulier te zien hier? Om dit formulier te zien moet je onze cookies accepteren. Klik hier om dit alsnog te doen. Liever geen cookies? Meld je dan aan via ons contacformulier. Wij maken de inschrijving dan voor je rond.