Admin+ training

Gevorderden

De training

Tijd om jouw kennis van het Tigris-platform uit te breiden? Dan ben je bij deze training op de juiste plek. Duik dieper in de structuur van het systeem met onze consultant.

Zet de volgende stap: voor wie is de Admin+ training?

Zonder zorgen je weg banen binnen het Tigris-platform: dat kan je al! Als een van de voornaamste gebruikers van Tigris binnen jouw organisatie heb je een systeembeheerderslicentie. Je werkt al een tijdje met Tigris en hebt bij voorkeur ook de Admin training voor beginners bijgewoond. De kennis om de volgende stap te zetten wordt je aangeboden in onze Tigris Admin+ training. Wanneer je deelneemt aan onze training, ontvang je onder andere een kenniscertificaat.

Wat kun je verwachten van deze training?

Bij deze training zorgen we dat je verder vertrouwd raakt met de mogelijkheden van het Salesforce platform: leer hoe je input kunt valideren en hoe je de layouts dynamisch maakt. Tips & tricks over het aanmaken van formulevelden om relevante informatie beschikbaar te maken ik lijstweergaves. En ontdek de mogelijkheden van automatiseren: hoe verstuur je automatisch e-mails of Whatsapp berichten. Meld je aan voor de Tigris admin training op 25 juli.

Admin+ training

Meld je aan voor onze Admin+ training!

Let op! Deze training is voor gevorderde Tigris gebruikers.

Donderdag 25 juli 2024 / 10:00 - 12:00
Trapezium 224, 3364 DL, Sliedrecht.

Deze onmisbare kennis wordt je aangeboden door onze ervaren trainers. Door een bijdrage van €200,00 per inschrijving per training kunnen wij de trainingen blijven ontwikkelen. Zo zijn en blijven jullie altijd up-to-date.

* De uiterste afmelddatum is 2 weken vóór je training. Voor afmeldingen en afwezigheid na deze periode worden de normale trainingskosten in rekening gebracht.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Terug naar overzicht